Mijn naam is Boyd Heinemann.                             

Mijn carriére in vogelvlucht...

Na zeven jaar een eigen salon te hebben gehad in het oosten van het land heb ik uiteindelijk de stoute schoenen aangetrokken en ben ik naar Amsterdam verhuisd. Hier heb ik extra ervaring opgedaan bij diverse salons zoals Pierrôt Coiffures, Coup d'Etat en The Color in Amsterdam.

Ik heb trainingen gegeven voor gerenommeerde merken zoals L'oreal en Matrix en ben daarbij meermaals genomineerd voor de Coiffure Award. Ik ben Chef de Cabine geweest bij grote modeshows van couturier Ronald Kolk, Paul Schulten, Nikki Plessen en tijdens Amsterdam Fashion week. Tevens gaf ik internationale presentaties in o.a. Parijs voor Balmain tijdens Haute Coiffure Francaise en als hoogtepunt een mega show in Sint Petersburg. Ook heb ik gewerkt als docent bij Facefacts, een beautyschool en heb ik opsteek-trainingen mogen verzorgen bij Pro Duo en Happy Hair Service.

Fantastisch om hier aan mee te mogen werken, maar na zeventien jaar weer in loondienst te zijn geweest heb ik besloten om toch weer mijn eigen salon te openen. 

17 maart 2020 was het dan zover. Helaas kwam corona ertussen en die had een paar pauzes voor mij in petto. Maar het glas is half vol dus ben er helemaal voor gegaan. En ik heb het gered mede dankzij mijn trouwe klanten.

Dus wees welkom....

 

Boyd