De salon

Met mijn salon wil ik een sfeer van gezelligheid en huiselijkheid creëren. Het knipgedeelte is lekker ruim en perfect door het vele daglicht.

In de wachthoek hangt kunst van instagrammer kristina.s.dimitrova. Een superleuke collega die nu de kunst in gegaan is. Ze tekent veel vanuit haar gevoel en met subtiele kleuren.

Geen zin om te werken? In het kleurgedeelte kun je lekker aan je eigen bureau onder het genot van een kopje koffie werken achter je laptop, dus werken en kleuren tegelijk. 

Dan kun je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes uit een variëteit aan tijdschriften. Met mooi weer kun je lekker je kleur in laten werken op het balkon of daar wachten op je knipbehandeling.

In het kleurgedeelte heb ik gekozen voor de kunst schilderijen van instagrammer colleensart_amsterdam. Zij is een kleurrijk persoon en zo zijn ook haar schilderijen. Een explosie van gevoel aan harmonie en kleur.

De bedoeling is dat het een concept store idee gaat worden.

Nu zit Roy#kleineroy in het soutterain met zijn prive tattoo ruimte. Hier ook geen drukte maar alleen jij die getattoeerd gaat worden. In alle rust je idee bespreken en dan kan hij het uitwerken naar je eigen tekening.

Een trapje naar boven en je vindt daar de masseur Brian van #demassageextress. Hij geeft de allerheerlijkste shihatsu en drukpunt massage. Geen last meer van pijn of helemaal zen weer naar buiten.