Bruiloft

Ook voor de grote dag kun je bij mij terecht. Door mijn jarenlange ervaring en het trainingen geven in opsteek-technieken ben je hier bij de juiste persoon. Samen gaan we kijken wat je zou willen uitstralen op je grote dag en welke kleding en accessoires het beste combineren. Zelf ben ik een voorstander van bijv. twee verschillende looks op de dag. Een voor het formele gedeelte en een voor het feest. 

Plan van aanpak

We maken een proefkapsel- afspraak en gaan dan alles goed bekijken en doornemen. We gaan ook direct wat kapsels en mogelijkheden uitproberen. Het beste is om deze afspraak te plannen op de dag dat je je jurk gaat passen. Dan kan je goed het geheel zien en zonodig je tweede kapsel uitproberen. Wil je tegelijkertijd  je proefmake-up dan is dit ook te regelen. 

Op de dag zelf

Voor deze dag krijg je tips over hoe je je haar het beste kunt voorwerken. Wel of niet wassen, wel of geen conditioner. Dit kan nml. per kapsel verschillen. Voor deze dag hebben we al besloten welk kapsel het gaat worden dus weet ik precies hoeveel tijd er nodig is. Handig voor je planning.  

Op locatie

Wil je dat ik op locatie kom? Geen probleem! Alleen zal ik de extra tijd wel moeten doorberekenen in de prijs.